Letter To Members 01 August 2010

04/09/2010 13:23

Αγαπητά Μέλη,                                                                   Sydney, 4th August 2010

 

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου της Μητηλινιακής Αδελφότητας του Σύδνευ & ΝΝΟ, σας στέλνουμε τούτο το ενημερωτικό δελτίο για να σας ανακοινώσουμε τα κάτωθι.

 

Όπως ξέρετε υπάρχει ένα προγραμματισμός για να γίνουν οικοδομικές εργασίες και να ανακαινωθούν οι τουαλέτες στο οίκημα της Μυτιληνιακής μας Αδελφότητας. Τα σχέδια αυτά είχαν γίνει εδώ και μερικά χρόνια από τα δυο προηγούμενα Διοικητικά Συμβούλια και είχαν εγκριθεί από την τοπική Δημαρχεία του Canterbury.

 

Το τωρινό Διοικητικό Συμβούλιο, σε μια προσπάθεια του να ελαττώσει το κόστος ολοκλήρου της οικοδομικής εργασίας, έκανε μερικές μελέτες με την βοήθεια του Αρχιτέκτονα, του Μηχανικού και του Ειδικού Εγκριτή τη Δημαρχίας. Κάναμε λοιπόν μερικές τροποποιήσεις των σχεδίων και καταφέραμε χωρείς να έχουν επιπλοκές στις οικοδομικές άδειες και εργασίες, να μειώσουμε το κόστος της οικοδομής δαπάνης.

 

Τώρα βρισκόμαστε στο στάδιο που διαλέγουμε τα υλικά για να ετοιμάσουμε τα Specifications & το Contract εργασίας για να μπορέσουμε να πάρουμε προσφορές και να αρχίσουμε τις εργασίες.

 

Θα θέλαμε λοιπόν να ενημερώσουμε όλα τα Μέλη της Αδελφότητάς μας και να καλέσουμε όσα άτομα είναι συναφή με οικοδομικές εργασίες, να έλθουν σε επαφή μαζί μας για να εξετάσουμε αν είναι δυνατόν οι εργασίες της οικοδόμησης να γίνουν από τα Μέλη της Μυτιληνιακής Αδελφότητας.

Φυσικά θα υπάρχουν κανονικά προσφορές - tenders και όλοι όσοι εργασθούν θα πληρωθούν κανονικά. Αν όμως κάποιος θα ήθελε να κάνει κάποια έκπτωση ή προσφορά, θα είναι καλοδεχούμενη.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τα κάτωθι άτομα του Διοικητικού Συμβουλίου που αποτελούν την Συντονιστική Επιτροπή για αυτή την εργασία – Building Project Committee.

 

Σταύρος Κρητικός          ph:     9547 2269              mob: 0428 162 893

                                       Email: kritikos@optusnet.com.au              

Γρηγόρης Ξαφέλλης      ph:     9529 6746              mob: 0407 229 063

Απόστολος Τσιμναδής   ph:     9550 9252                                           

Ελευθέριος Σάμιος         ph:     9534 6911              mob: 0418 605 496

 

Σε αυτό το σημείο, θα θέλαμε να τονίσουμε, ότι αν και οι αρχικές πληροφορίες μπορούν να γίνουν δια τηλεφώνου, οι μετέπειτα καθώς επίσης και κάθε προσφορά θα πρέπει να γίνουν δια απορρήτου αλληλογραφίας όπως αρμόζει στην περίπτωση και να είστε σίγουροι ότι όλες οι προσφορές και οι αποφάσεις θα γίνουν με εχεμύθεια μέσω ολοκλήρου του Διοικητικού Συμβουλίου.

 

Μετά τιμής και εκτιμήσεως,

Εκ μέρους ολοκλήρου του Διοικητικού Συμβουλίου,

 

 

 

 

                                              

Σταύρος Κρητικός                                                                Βασίλης Μπεμπεδέλης

Πρόεδρος                                                                               Γραμματέας

 

 

Back

Search site

Mytilenian Brotherhood of Sydney & NSW Ltd ACN 001295512 © 2011 All rights reserved.